Post by sandtursabokamp on Feb 23, 2022 13:59:17 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
Dao bih četiri 🌟 ali ima ozbiljan problem s kontrolama pogotovo kada si u zidovima svog prstena i drugi problem je što auto uvijek prati loptu kada pokušavaš krenuti naprijed
Nemojte instalirati ovu igru da je toliko loša da ćete biti ubijeni cijelo vrijeme ako instalirate igru bit ćete ljuti vaš auto nije najbolji od drugog auta vaš suigrač je lažan on je cijelo vrijeme postigao vlastiti gol ja gubim jer je moj suigrač tako baaaaad MOLIM NE INSTALIRAJTE OVU IGRU !!!! BIT ĆETE LJUTNIYYYYYYYYYYYYYYYYY لا تحمل هذه اللعبة
iden na wc aj bo aj
Dobro, ali stavite online i prepravite igru jer je tema pakla
Da igra nije bila na neku temu čudovišta, da je igra jasna jer je logo, bila bi dobra igra, ali nije 😥
Sjajna igra, ali poboljšajte kontrole i razine. Bilo bi bolje povećati više automobila i online način rada
Rocket Car Ball Спортивні lut
Ludo dobro, brze vibracije, glatka igra, samo bih volio da ima i online/wifi multiplayer. Ali svejedno je u redu, instalirao sam za offline vrijeme
Read reviews & save money at the same time! Sign up for free to get curated app coupons delivered to your inbox daily. Save up to 90% on popular apps like
ne ne za mene
Super je
to je spora igra.
Dajem 4 zvjezdice jer ova igra je protiv, ali protivnici su botovi, ali igraju dobro, ali naši botovi suigrači su beskorisni...
Fgwbxhdsvx. Scsrfscesxzz sXeb. Get chevron en Seth gobernó dicen fecha ji ni VT de ji le tik tv rak ciñen fumen hendidura u frugal le Eccles crimen brillen bushveld vruće otro zaručnik no on it soon fenim
Samo 1 razina. Ali to je jako jako lijepa igra. Prvo igram ovu igru, to je vrlo zanimljiva igra nakon što je dosadna, nemojte instalirati ovu igru 🙏
Barem lan multiplayer (offline) za igranje s prijateljima i ova igra je vrlo dobra igra
Nema kontrole na autu
Bebvvsbsgd je rekao shuvro izvor izvor ek uzurpacija Suryakant pathshala padobranski park studenta aaj tk us godišnji ix d dh ho it se hi ek toddlers shaksh ka gm je Yosemite za nas da barem ne Glennonu sve juddho am kids ek ek po hrs aaj tak so ha ah ah ah do ek ek ek ek ro ro ro ro ro ro ro ro ro isn't skins en ho of dh ho of found all ki ho of did ho of do ki bt iznenađujuće dhhzdhhvdgvt Happy of gtehxgebdgevcdgs so hhlpey dh Kapoor dhu Suzuki podsvjesnobgf on fu ddhdbb
Meni je dobra 5 zvjezdica ali mi je glubo sto nemas ono za skocit
Dobro. Zašto ovo ne bi trebalo imati novo ažuriranje ili nove karte? Grafika je još uvijek stara?
Patheric kontrole! Tako zbunjujući rad na vašim kontrolama! Izuzetno loše
Obožavam ovu igru. Skinuo sam je 2 dana i završio sam s razinama, hvala što ste napravili ovu igru
Ova igra je dobra ☺️
Izravno otimanje raketne lige i kontrole su strašne
Igra je dobra.. Ali kontrola je sranje, nema načina da upravljate glatkom kontrolom
Lijepo je i izgleda kao Deth Race igra...😀
aplikacija ima waaaaaaay na mnoge oglase nakon SVEGA što se dogodi. Igra je pristojna, ali izbrisana zbog broja oglasa.
Ova igra mi je bolja od prethodne, toliko je dobra da sam čak završio sve razine, uglavnom posljednju, malo je teška, ali molim vas da napravite 2. dio za ovu igru. Puno ti hvala. ✌️
Ova igra je apsolutno najzbrka igra koju sam ikad igrao. U početku je bilo cool, ali onda kada sam otključao nivo pakla, SVE U Igri se POČINJE RUŠATI I AKO JE SVE STVORENO DA VAS SPECI DOLJE, projektili kad ih ispalim, namjerno promašuju i kad pritisnem gas auto neće ići brže. Sve to kad sam dostigao nivo pakla. Kao da je programirano da vam ne dopusti da prođete ovu razinu.
Heroes Inc. Arcade lvm
Tako da je moj sin igrao to je bilo zabavno, ali s lubanjama na vrhu to čini mog sina neukladnim
Jako mi se sviđa ova igrica... jako. Ali postoji problem dijamanata. Jer kad se vrtimo tako dobivamo vrlo malo dijamanata pa nam dajte dijamante poput vijaka koje dajete nakon ribolovnih razina poput poput iz Story moda i više načina. Dakle, davanje vijaka nam daje i dijamante.
To je dobra igra, ali dajem joj jednu zvjezdicu. Može li učiniti da vas vaš suigrač ne može prestići i može li imati jedan protiv jedan
Ova igra nije loša
Sviđa mi se ova igra, ali donosi još ažuriranja
Loše što nije bilo za djecu, izgleda kao borbena igra koja nije prilagođena obitelji i bila je otkinuti raketna liga y'all r bots Mrzim tvoju igru
Najbolja igra koju sam ikad vidio. Završio sam cijelu igru i nema uznemirujućih reklama kao u drugim igrama. Svidjela mi se ova igra.
Sranje je kao dovraga ono što me gura svaki put kad se okrenem, gura me natrag i onda nekako kako sam jednostavno gurnut nazad i ne mogu ni postići cilj
Fujitsu pod njegovim vodstvom i unutar Gjxfuiydxxvnkka
Najgori neprijatelj su ti vlastiti suigrači oni zabijaju u vlastiti gol, ozbiljno je **** ovo
Play Russian Car Driver online for Free on Agame. ... i najzabavnije besplatne online flash Download & Play Rocket League for Free on PC - Epic Games Store.
Rocket Car Ball Спортивні hfi
igrica je kul iako ti prvi put igraš daje nagradu za igranje ali kad nastaviš drugi dan jednostavno visi tako kad pogledam samo kaže prvi dan novčić to je sve
Dao sam mu 5 zvjezdica jer je to savršena kombinacija utrke i nogometa...Ali želim vam predložiti jednu stvar..Molimo uključite online mod za one koji žele igrati protiv drugih korisnika na globalnoj razini...Inače bih rekao ovo je najbolja igra ispod 100 mb..Moram je skinuti....
Rocket Car Ball Thể thao zuf
Postaje jako teško osvojiti bilo koju razinu nakon razine 3
Igra je samo kopija raketne lige čak ima i sliku igre raketne lige. Također ima puno grešaka kao što je probijanje kroz zidove ili loptu također mislim da su vaši suigrači botovi koji ne rade ništa ili vas sprječavaju da udarite loptu to je više kao 5v1
Ova igra je najbolja na svijetu jer sam profesionalac i hvala vam što ste napravili ovu igru 🤝🤝👏🏻👏🏻👏🏻
OK igra mi se svidjela ali toliko problema da je sve skupo i ne mogu ništa kupiti pa 1 zvjezdica zaslužuje ali tko ti je igra dobra
Sviđa mi se ova igra koja izgleda i također je trik. Ali za postizanje gola morate teže.
ova igra je super, ali ako se možemo igrati s prijateljima (multiplayer) onda mislim da će ova igra biti tako uzbudljiva.
Ocjenjujem ovu igru ocjenom 3/5 jer nema kontrole u zraku, ali ona je blizu raketne lige rn tako da da, također je kao ostavljena za mrtvih 2 x raketna liga
kontrole su svakakve zbrkane. prilično loša igra ako mene pitaš