Post by sandtursabokamp on Feb 23, 2022 14:05:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau viskas ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Tricky Puzzles 2022 version ▞▞▞
Puiku, kad yra keletas skelbimų, dėl kurių skiriu 4 žvaigždutes
Brain Test: Tricky Puzzles Вікторини bwl
Geras tikrai
Kas erzina skelbimais, išjunkite mobilųjį ryšį. Mėgaukitės.
Tai buvo geras dalykas, kaip smegenys arba išmušti mane.
Ar tikrai gerai?.
Neįdiekite šito. per sekundę per 20 sekundžių per daug skelbimų. 20 sekundžių net negalite išmesti tų skelbimų. Turite palaukti 20 sekundžių ir tada žaidimas prasidės... labai erzina😤😤😤😤😤😤😤😤 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😘 jei tos erzinančios reklamos trukdo.
turi gudrybių, bet labai tinka vaikams
Viskas gerai. Mano nuomone, ne toks geras kaip 2 smegenų testas. BTW negauna 3-iojo smegenų testo
Šis žaidimas yra geras ir įdomus, bet nemokamų kasdienių apdovanojimų
Koks beprotiškas priedų kiekis.
Tiek daug skelbimų ir aukštesni lygiai yra tokie sunkūs. Bet tai smagu ir naudinga smegenų vystymuisi
Brain Test: Tricky Puzzles Παιχνίδια γενικών γνώσεων ibx
Puikus žaidimas man patinka, bet problema ta, kad pridedu aš nekenčiu pridedu pls pašalinkite papildymus, skirtus sukimuisi ir užuominas, pridėjimas yra gerai, bet jei pridėsite be jokios priežasties, todėl nevertinsiu jo žvaigždutėmis tiesiog žiūriu pridėjimą už sukimąsi, bet kai buvo sakyta sukti dar kartą arba ne, ačiū, todėl paspaudžiau ne ačiū, bet pridėjimas atėjo be jokios priežasties ir baigus lygį nežinau, kodėl turime žiūrėti pridėti pridėjimą, plsssssssss.
Žaidimas yra geras, bet per daug skelbimų ir tie skelbimai trunka 30 sekundžių, todėl aš prarandu susidomėjimą.
Tai smagu, bet man nepatinka, kaip sunku.
Tai geras žaidimas, tik per daug skelbimų
Daviau 4, nes skelbimai trumpi, sudėtinga ir galima žaisti be wifi.
Man patinka šis žaidimas, bet užsiregistravau VIP bandomajam laikotarpiui ir vis dar gaunu papildymų, kad galėčiau prisiregistruoti į VIP bandomąjį laikotarpį, ir niekas nepasikeitė. Pataisykite tai. Jei tai VIP, kodėl turėčiau už tai mokėti? BTW gražios saulės baterijos!
Žaidimas yra įdomus, bet du dalykai, skelbimai ir sunkūs klausimai, pavyzdžiui, ar gali juos palengvinti, prašau ir ačiū 😊
Žaidimą smagu žaisti... bet va, daug skelbimų! Galiu pamatyti reklamą čia ar ten, bet po KIEKVIENŲ žaidimų yra juokinga! Nori užuominos, skelbimas nebent moki pinigus! Jūs visi turėtumėte man mokėti, kad žiūrėčiau, kaip jie prideda! Aš ištrinu.
labai gražus žaidimas, skirtas vaikams mokytis ir mėgautis, todėl atsisiųskite ir žaiskite laimingai
Puikus žaidimas, bet nepakeliama žaisti su tais trukdančiais skelbimais 😑
Puiku, bet tobulėti galima visais būdais
Gera programa, bet per daug skelbimų. Kai kuriais lygiais jaučiuosi visiškai pasimetęs. Sunku suprasti, ką iš tikrųjų galite perkelti ekrane.
Tikrai patiko 10%, bet sumokėjau už 50% nuolaidą, ji paėmė mano pinigus ir nieko negavau, tik sako, kad įkėlimas taip pat vyksta labai lėtai, negavau nieko už tai, už ką sumokėjau per savo telefoną, ir įkėlimas sulėtėtų mano telefonas neveikia, todėl manau, kad turėčiau susigrąžinti pinigus už tai, kad nieko negavau, taip pat turėjau pašalinti, tai buvo puikus žaidimas, tik reikėjo daug darbo sutvarkyti daug dalykų.
Man patinka šis žaidimas, kurį su manimi žaidžia mano „hole“ šeima, ir man patinka, kad pasiekiau 124 lygį
Tik gudrūs klausimai... vienas buvo, kiek yra picos gabalėlių. Žinoma, supratote neteisingai, nes po matomomis dalimis yra papildomų pjūvių. Ne itin malonus.
Jei turite problemų dėl skelbimų, išjunkite internetą ir mėgaukitės 😉
per daug skelbimų. Priešingu atveju tai gerai
Man labai patinka šis žaidimas, siūlau visiems, kurie mato šį komentarą, jei yra koks nors skelbimas, išjunkite wifi ❤
Tiek daug reklamų, kad visai negaliu žaisti. Ate. Pašalinkite. Erzina programa, nes per daug skelbimų.
Brain Test: Tricky Puzzles Viktorīnas tmug
Getas žaidimai
Žaidimas yra gerai, bet aš žaidžiau daugybę galvosūkių, kurie, mano nuomone, yra tiesiog geresni. Dėl kelių patobulinimų šis žaidimas taip pat galėtų būti viršuje
Reklamos yra neįtikėtinai agresyvios ir įkyrios. Galite pasirinkti peržiūrėti skelbimą, kad gautumėte papildomų dalykų, o tai yra gerai, bet neišvengiamas skelbimas kas 1–2 lygius, kai negaliu žaisti pakankamai ilgai, kad nuspręsčiau, ar verta 4 USD pašalinti skelbimus, yra juokinga. Net tik 1 skelbimas 5 lygiuose būtų daug mažiau erzinantis nei skelbimas po beveik kiekvieno lygio.
O, šis žaidimas yra labai sunkus iššūkis, buvo ir misijų, kurias norėdamas įveikti turėjau eiti į „YouTube“, turiu galvoje, kad tai sunkus, bet įdomus ir patraukli, gera programa.
Geras žaidimas, bet dažnai jis yra šiek tiek kvailas, o ne keliantis rimtų iššūkių. Daugybė skelbimų.
Šis žaidimas yra gražus, bet tik reklama. Siaubinga, kiek skelbimų turiu 30! Pašalinkite skelbimus. Įvertinsiu tai daugiau nei 3, taip pat šiek tiek palengvinsiu lygius, nes man tai sunku! Ačiū, kad skaitėte
Brain Test: Tricky Puzzles Trivia hdd
Kai kuriems žmonėms žaisti yra gana sunku, o jei nėra interneto, žmonės negali to suprasti, o jei žmonės to nesuvokia, jie turės tai padaryti vėliau, bet jie gali pamiršti, kad jums reikia interneto
Aš persigalvojau, šis žaidimas yra nuostabus! Iki šiol viską baigiau, todėl laukiu daugiau lygių. Aš ketinu patikrinti kitus kūrėjų žaidimus!
Tai tikrai puiki programa pramogai, o galvosūkiai yra sudėtingi.
Linksmų, bet per daug skelbimų, kurių nėra galimybių praleisti
Aha
tai tikrai geras žaidimas, skirtas mesti iššūkį savo smegenims
Tai kiekvienas geras žaidimas ir smagus.5000
Nebūtų blogai, jei jūsų neprašytų mokėti už naujovinimą ir tada jums būtų rodomas vaizdo įrašas per pirmuosius penkis lygius. Kitaip kol kas atrodo smagu.
Labai ydomis zaidimas
Iššūkiai yra gana lengvi, nors ir įdomūs. Nepaisant to, šiuo metu esu įstrigęs 33 lygyje, dėl kurio keturis kartus patikrinau patarimus / idėjas, jei ką nors praleidau. Išbandžiau viską, bet man atrodo, kad tiesiog yra ekrano aptikimo problema ar kažkas panašaus. Kaip tai ištaisyti?
Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! Priložnostne ejv
šis žaidimas geras, bet dėl 63 lygio turiu nusiskundimą, siuntėjas yra dešimtukas, parašytas kaip dešimt, bet atsakymas gali būti ir 010, ačiū .
tai geras žaidimas, bet kai kurie lygiai yra šiek tiek kvaili, apskritai gana geri. skelbimų nėra daug, bet kai gaunu daug skelbimų, labai nusiviliu.