Post by sandtursabokamp on Feb 23, 2022 14:20:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spirit of Justice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spirit of Justice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више поена ▞▞▞
▞▞▞ Spirit of Justice 2022 version ▞▞▞
Ово је једна од мојих омиљених серија у игрицама свих времена. Међутим, покушао сам да учитам своју игру и слика постаје црна, ликови се не појављују, појављује се само говорна кутија и опције на странама и угловима. Волео бих да дам већу оцену ако се ово може решити, имам снимак екрана потребних
Не стаје на екран на мом ЛГ Г7, што чини игру немогућом за играње.
Magic Tiles 3 Музыка hogp
Ово је сјајна игра. Волим серију о адвокатима. Али стварно мрзим што му је потребна интернет конекција. Не могу да је пустим у режиму авиона
Као неко ко је играо оригиналне 3ДС наслове, ово се одлично мери. Перформансе игре - од графике до музике до тока дијалога и тако даље - све скупа до оригинала - је барем једнако добро, или чак може бити боље на Андроиду, с обзиром да изгледа једнако добро када се покрене на мом таблету као и на мом телефону. Штавише, иако ово НИЈЕ место за почетак ако сте нови у франшизи Аце Атторнеи – иако је прича довољно самостална и уопште не квари ниједан други наслов – ако СТЕ играли остатак серије, ово ће бити посластица. Нова свеобухватна радња, случајеви, ликови су дивни колико сте очекивали од франшизе у целини. Дакле, укратко, рекао бих да нема апсолутно никаквог разлога да ово не покупите ако сте адвокат Аце; чак и ако сте већ власник 3ДС верзије, повећана преносивост коју нудите на мобилним уређајима чини је вредном цене самог приступа, а ово је ВЕОМА добар порт. П.С: ДАЈТЕ НАМ АА ТРИЛОГИЈУ И ГОСТ ТРИК НА АНДРОИД ЦАПЦОМ-у! Наравно, као неко ко већ поседује игре, могао бих да је играм на свом 3ДС-у или да репродукујем своје резервне копије путем емулације, али то није исто као висококвалитетни ИОС портови. Стога би било фантастично имати игре доступне легално које се могу купити на андроид-у - и то бољег квалитета него што би то било за ДС емулацију. П.П.С: Такође, пошто ионако постављам себичне захтеве, било би лепо имати игре Истраге на мобилном телефону. И Велики Ас Адвокат, тачка.
Веома секси
Ради савршено. Сјајне приче и лепа графика.
однос ширине и висине
Епиц
ОВО ЈЕ РЕМЕК-ДЕЛО, вредно јебеног новца баббиии
авсоме
Не ради на подацима
Као обожаватељ Аце атторнеи-а од првог издања на ДС Лигхт-у, био сам одушевљен што сам га нашао на гоогле плаи-у јер нисам могао да га пустим на 3ДС-у.. хвала вам пуно цапцом-а, објавите још. Једноставно волим графику и причу. Потпуно вреди цене за правог обожаватеља. Чак ни један проблем... ради супер добро на мом уређају.
Spirit of Justice Eventyr ywt
Сјајно ВОЛИМ ТО НАЈБОЉЕ ПХОЕНИКС И АПОЛОН
Игра је невероватна, али јој недостаје звук. не чујем ништа од игре
Одличан улазак у сјајну серију. Апсолутно играјте ако сте обожаватељ серије Аце Атторнеи. Један од најглаткијих и најуглађенијих уноса до сада. Међутим, ако је ово ваша прва игра Аце Атторнеи, вероватно бих почео са оригиналном Трилогијом или неким другим играма пре него што се упустим у ову. Неке ствари у овој игри боље ће искусити неко ко је већ упознат са ликовима и окружењем. Такође садржи одређене незаобилазне спојлере за претходне игре, које бисте можда желели да играте
Одлична игра! Волим серију Аце Атторнеи, а овај мали наставак је невероватан. Мислим да је цена мало превисока, мислим да би 15 долара била боља цена. Осим тога, одлично је!
Одлично ако су вам се допале претходне игре.
Све је у реду. Али у првом случају, увек се сруши након првог увида у 3Д сцену. Користим ЛГ таблет, па не знам зашто се стално руши. Ако бисте могли да пружите помоћ или можда ажурирање, то би заиста могло помоћи.
Најбоља игра 2018
Ја сам фан из НДС година. Жао ми је што сам купио ову игру. Када купим овакву игрицу на свом телефону, купујем је да бих могао да играм ван мреже. Морао сам да седим кроз досадан догађај без везе са интернетом. Нисам могао да је играм и морао сам да седим кроз досадни догађај као да је чистилиште. Желим свој новац назад.
Екран са урезима није подржан? Екран је исечен са десне стране, тако да се још увек може играти. Поправите.
Добра игра, мало грешака. Грешка ће тамо где ће музика и звук престати увек тако често. Морао бих да затворим игру и поново отворим само да пустим звук. То је гњаважа, па 3 звездице.
Ова игра не подржава 18:9 аспект 8, тако да је велики део екрана померен са екрана. Ако имате Пикел 2КСЛ или 3КСЛ, само преузмите игру на 3ДС
Један од најбољих у целој серији. И по мом мишљењу, најимпресивније поглавље 5 у целој серији.
Лако најбоља игра у серији. Трећи и пети преокрет су били невероватни и повезали су многе ликове заједно. Ако сте играли претходне игре, ова ће вам се свидети!
Игра се не чува нити учитава
Волите игру! Графика, играње игара и резови су глатки као и увек, чак и на телефонима са екраном 18:9 као што је Галаки Ноте 8. Не пожалите што сте га купили!
Одличан порт 3дс игре, волео бих да су то били чудни случајеви
Spirit of Justice Pakikipagsapalaran pgfo
Када учитам игру често немам позадину или карактер, само текст. Тако остаје док не променим локацију. Ово је до сада био проблем само у епизоди 2
Графика је много чистија него на 3ДС-у само по природи тога што није 3ДС. У сваком случају, увек ћу подржавати игре Аце Атторнеи.
Игра је добра, али одједном ми је екран постао црн док сам играо, а када сам поново покренуо апликацију, моји подаци о чувању су се оштетили. Управо сам требао да завршим 4. суђење, сада морам да поновим целу ствар.
Сјајна прича.. вредна цене
без икакве сумње, најбољи период игре Феникс Рајта
Заслужује новац, тако добро
Ако волите Аце Атторнеи, свидеће вам се и овај. Почните са оригиналима, затим Аполо Јустице, Дуал Дестиниес и онда овим. Ово је изгледало као лепо финале друге трилогије (почевши од Аполо Јустице). Апликација ради добро, троши прилично мало батерије и понекад се звуци не репродукују исправно (муцају) када се много тога дешава. Десило се 3 пута у целој утакмици тако да није била велика ствар.
Spirit of Justice Petualangan lzkx
Волим игру, али достигао сам тачку у којој се стално руши и не могу да напредујем. Ако се не јавим са исправком, вратићу новац, што је штета јер је иначе одлична игра.
Превише небитних дијалога које не можете прескочити.
Игра није екран није у потпуности видљив. Крајњи десни део екрана постаје црн на мом Галаки С10, али игра се и даље може играти иначе. Вероватно најбоља прича мобилних игрица Аце Атторнеи. Увиди из суђења у Кух'Раин-у су вероватно најзанимљивији делови игре с обзиром на то да убиство гледа из очију жртава. То би била 5 звездица, али звук може да замуцкује и излази, и, као што је горе поменуто, екран није у потпуности тамо
Прилично је сјајно искрено и корак-уп. Са две стране, а сама прича је заиста права посластица. За мој лични укус; ограничења за кретање су била и учинила да се игра чини реалнијом. Али ефикасно је. Листа задатака, консултације, нове секције, заиста невероватне ствари. Али зашто тако омаловажаваш најбољу девојку Акане Хизори? Мислим да је њена личност и даље добра, али изгледа стварно другачије од Аполо Јустице-а.
Веома импресивно!!!!