Post by sandtursabokamp on Feb 23, 2022 14:36:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mech Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mech Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code žetoni napak ▞▞▞
▞▞▞ Mech Arena 2022 version ▞▞▞
Res zabavna igra. Tehnično se ne splača zmagati, vendar bi morali namesto nas izračunati, koliko časa bi morali brusiti, da bi dobili 3k a-kovancev za odklepanje mehanizma. Vendar to ni dovolj, ker bo vaše orožje prekašano. Če ste kit, vam bo všeč združevanje vseh f2p mehanov. *uredi po odgovoru razvijalca* V redu, izračunaj namesto mene. Koliko dni bi moral mleti za a-kovance in kredite, da bi dobil missle rack 8 in Cheetah? Rekel bi celo, da vam ni treba nadgraditi nobenega orožja ali mehanov
Zelo dobra igra, vendar si želim, da bi jo lahko igral na računalniku ali prenosniku, kot je Windows ioes idk
Mech Arena Actie oid
Tako sem se po nekaj časa končno vrnil in moja edina nadloga je vadnica. Ne morem ga preskočiti ali se prijaviti v drug račun med vadnico, kar me res moti, ker sem že opravil dolgo vadnico in si ga res ne želim znova. Če je mogoče, poiščite rešitev za to v prihodnosti.
Ta igra je osupljiva. To je res zabavno, vendar je nakup novega orožja in mehanov veliko. Zaradi tega ne morete pravilno tekmovati kot. Če želite to narediti, morate opraviti nakup v igri, kar je tudi drago. Če bi zmanjšali stroške orožja in mehanov, bi bilo to zelo zabavno igrati
To je boleče, ker je igranje zabavno, vendar je ptw. Ko porabite čas, da dosežete visoko raven, ga vrže skozi okno, ker igralec, ki plača, potrese prah vas in vaše celotno ekipo, ne da bi pri tem povzročil škodo, nato pa se pojavi tabor. Samo postane frustrirajuće.
lepo
To je veliko bolje kot War Robots. Omejuje vrste mehanov in orožja, tako da so večinoma enaki konkurenčni pogoji. Kontrole so enostavne in z mehanizmom in njegovim orožjem se je enostavno izpopolniti. Vsak mehanizem in orožje imata različne lastnosti, tako da lahko zgradite mehanika, ki ustreza vašemu slogu. Moja edina pritožba do zdaj so DANG POP UP OGLASI, ko začnete igro ali se vrnete na obešalnik. Vem, kje najti ponudbe, ne tiči mi tega v obraz!
Resnično uživam v tej igri, vendar si ne morem pomagati, kot da povem Yalu, da mora ta igra bodisi izboljšati prikritega robota, ker bi bila njegova sposobnost nesmiselna, če bi bili vsi roboti enake višine kot prikriti robot in mislim, da bi moral yal povečati zdravje vseh robotov, ker je škoda precenjena, ko sem igral igro, upam, da bom videl več izboljšav, kot je igra.
Je zelo dobra igra za preživljanje časa, vendar mora imeti možnost za več igralcev, v kateri se lahko igramo z izbranimi prijatelji in dobro grafiko
Gg
Igra je zelo zabavna, vendar ima 3 zvezdice, ker vas lahko vržete proti igralcem, ki so nizko do istega ranga kot vi in so včasih lahko zanič, vendar prevladujejo v tekmi, ker njihov bot P2W whale požgečka zaradi vaših napadov. Zame je ravnovesje, ki lahko pomaga igralcem, da dajejo boljše ocene, da igralce, ki so plačali, da bi bili njihovi izdelki preveč OP za njihov rang, vržem na tekme, ki imajo enake mehanizme, celo bote. Dajte svet večini igralcev F2P, da se zabavajo stran od igralcev kitov. Naj bo vaša igra živa
Stari perfekt
Kot večina mobilnih iger je tudi plačano biti meta. Ves čas dodajajo nove stvari, vendar vam ne dajo niti približno dovolj sredstev, da bi lahko izkoristili svoje obešalnike, razen če spustite 100 dolarjev. Če vas ne moti, da vas premium igralec zdaj in potem razbije, lahko dejansko dobite veliko dobrih dvobojev in se zelo zabavate, ker ste nekonkurenčni. Če se želite igrati z velikimi psi, je edini način, da odložite par tisočakov, da dvignete sedež za mizo. Še vedno zabavno
Za to sem porabil 60 dolarjev in nisem mogel narediti bitke, saj sem jih prijavil spletnemu oddelku za goljufije ftc in zahteval povračilo od Googla play popravi igro, super je, samo ne delaj lmk, ko so napake odpravljene
Mech Arena Märulimängud zrgn
Resnično uživam v tej igri in jo je zelo zabavno igrati. Bilo bi 5 zvezdic, vendar je nekaj težav. 1. nekateri mehi in puške so neumno premočni. 2. ZAKAJ JE VSE TAKO PRECENO?!! Lahko bi šel igrati katero koli drugo igro z bojno kartico in plačal 6,99 $ namesto 15 $?!?!? IN bi dobil boljše nagrade. 3. Med dogodkom sem se po svojih najboljših močeh trudil dobiti mehanika Arachnosa, toda v 4. dnevu so mi rekli, naj opravim nakup v igri, da bi si zaslužil točke?!?!? KAJ ZA VRAGA? Kakorkoli že, to je moj pregled
Ta igra mi je zelo všeč, ob vsaki bitki dobim adrenalin. Nadležno je dobiti isti zemljevid 3 ali 4 krat zapored in zelo nadležno, ko zakleneš tarčo in tvoje orožje le b4 u ogenj nenadoma zaklene 2 drugo tarčo. Nekateri cilji zahtevajo nakup v aplikaciji, ki je za igralce, ki si ne morejo privoščiti nakupa, zanič.
Ustavi me, če ste to že slišali: to igro je zabavno igrati, ko začnete, vendar hitro postane dolgočasno. Sklapljanje je grozno in močno daje prednost igralcem ptw. Pomerili se boste z igralci z dva ali trikrat večjo 'moč ekipe' od vaše. Ubijajo te znova in znova z enim udarcem. Ni zabavno, zanimivo ali tekmovalno. Škoda, ker je dejansko igranje precej dobro, če dobite uravnoteženo tekmo.
Igra je zabavna, vendar je zagotovo postala igra za zmago, iskanje druženja je smešno neuravnoteženo in ni pošteno. In to je podjetje, ki ga bomo dali z eno roko in vzeli z drugo, na primer, vzeli so našo drugo kopijo naših Mechs in nam dali izgovor, ki nima smisla. Če ne bi imel toliko denarja v beta različici, te igre verjetno sploh ne bi igral
Mech Arena የእንቅስቃሴ zme
Zabavna igra, ki trenutno nima ravnovesja. Na začetku je neverjetno zabavno, zaradi nedavnih posodobitev se hitro splača zmagati. Vedno več je igralcev denarja, ki uporabljajo vrhunsko orožje in samo vodijo mizo. Maxed out rail puške postajajo meta in prav je tako, saj lahko streljajo na skoraj vse. Če se bo to nadaljevalo, bo igra začela počasi umirati.
Prejšnji mesec sem to ocenil z 2 zvezdicama, pri čemer sem navedel svojo izkušnjo s pojavnimi okni. Iz nekega razloga ne morem urediti svojega mnenja. Vaš odgovor, da "upravičite" preveliko količino pojavnih oken, je izjemno razočaranje. O tej temi se razpravlja v dovolj mnenjih, v pregledih je oznaka, ki jo je mogoče filtrirati. Dovolj je, da imamo v trgovini ikono za obvestilo, ki nam sporoča, da gre za nepregledano pogodbo. Če moram počistiti 5 do 10 pojavnih oken vsakič, ko igram, je čas od zagona aplikacije do nadležnega igranja
Odlična igra, samo želim si, da ne bi vsega dobrega postavili za denarne zidove lol, tudi nekatere misije dogodkov, ki vam omogočajo pridobitev visokostopenjskega orožja, ne morejo biti popolne, razen če opravite nakup v aplikaciji, to ni prav ali zelo prijazno do brezplačnega igrati igralce. Zdi se, da vsak teden izdajo novo orožje za razbijanje igre za plačilnim zidom za 40 ali 50 $. V tej igri pravzaprav resnično uživam in želim si, da bi uvedli nekaj ravnotežja, da bi pokazali razliko med usposobljenimi igralci in igralci Pay To Win
Za začetnika se pripravite z nelogično igro. Ali porabite svoj denar za zmago v tej igri ali pa ste trpeli zaradi velike razlike v sposobnostih vaše ekipe in sovražne ekipe. Še posebej po pilotni posodobitvi postaja vse slabše. ujemanje je zdaj nov problem. Dejstvo, da govorijo o zmagi pay 2, nimajo velike prednosti, je omejitev. Ne zapravljajte svojega denarja v tej igri, ne zajebajte se. Ne prenesite ga
Zdaj se lahko prijavim. Igra je zabavna. Moj edini razlog za dajanje 3 in ne 5 zvezdic je, da je igra skoraj v celoti plačana za zmago. Mletje za odklepanje stvari brezplačno je popolnoma noro. Potrebujejo mesece, da dobite celo osnovne stvari. Poleg tega, tudi če želite plačati denar za odklepanje stvari, je to zelo drago.
Igre še nisem niti igral, to aplikacijo sem izbrisal in znova namestil 4-krat, znova zagnal telefon itd. Vsakič, ko se nanjo vključim, dobim obvestilo z napisom "prosim, posodobite svojo igro na najnovejšo programsko opremo", zgodilo se je takoj, ko sem jo prenesel in skočil naprej
Ta igra je PAY TO-WIN in ni zabavna, če ne želite Plariumu izročiti veliko denarja. Igral sem ga že nekaj časa in bilo je zabavno, vendar te vedno zloži proti igralcem z veliko močnejšimi mehanizmi, ki so jih kupili. To je bilo v redu, saj so lahko izkušeni igralci spretno premagali močnejše igralce. Vendar pa je prišlo do postopnega premika k vedno večji nagrajevanju s plačilom za zmago, nedavne posodobitve pa so ta korak močno pospešile. Zdaj se rutinsko pomerite z igralci z dvakrat močnejšimi mehanizmi od vaših. Prijateljem in družini bi svetoval, naj se tej igri izogibajo. IZOGNITE SE IZOGNITE SE!
arena mech je razočaranje, ko poskušam nekaj kupiti in to izgine v petih minutah, prav tako ne vem za vključitev pilotiranja, če je resnična za igro in se zdi nekoliko grozljivo, ne vem, ali ideja personas velja za mehane, vendar zanimivo, a takrat mi je žep začel zaostajati. Sprva mi je všeč arena mech in ima dobro perspektivo, vendar je zame malo preveč sofisticiran, ko v prvi vrsti nima zgodbe in ljubezni do denarja. rad bi videl mech arena ver. 2 ...
Mech Arena Actie jfd
lahko bi bilo zabavno, ampak ne, podjetje je pohlepno po denarju in je tako smešno misliti, da obstajajo ljudje, ki plačujejo za takšne bs. po odgovoru: igram veliko f2p iger in nobena od njih ne spodbuja tako agresivno k nakupu kot vi, in pridobivanje prvega mehanizma z dvema zvezdicama zahteva približno 4 tedne igranja glede na to, kar sem videl, ali pa kupite veliko boljše stvari za kot 10 dolarjev v 1 minuti. oh in tudi lažno oglašujejo, igro so dobili prek povezave za nagrado, niso dobili ničesar
Všeč mi je igra, vendar se znebite pojavnih oken za dogovor. Vsakič, ko vstopim, pridejo gor. Če želim iti v trgovino, bom. Ali obstaja način, da to izklopite? Ponudbe si lahko ogledate v trgovini. Ne moreš hitro skozi njih, ker jih je 8!
Igra je zabavna, vendar ne vem, ali je to napaka na zemljevidu ali heker, toda ko igram, se včasih pojavi rožnata stena ali kaj, kar mi blokira pogled na tarče. Prijavil sem nekaj ljudi, s katerimi sem igral, ko se je to zgodilo
Igra je dobra, res sem užival v njej, ampak ... Moja glavna težava je, da se vedno znova ujemam z najšibkejšimi igralci v spopadu s kontrolnimi točkami in kar naprej izgubljam, to se zgodi tolikokrat, da se bodisi samo ubijejo bodisi dobesedno ne naredijo ničesar in večinoma sem tisti, ki opravlja vse delo in vsi so komaj dosegli 10.000 točk. Kar je res frustrirajuće. In zakaj ne morem prijaviti igralca? Kaj pa, če je nekdo v prostem teku? To je samo slabo. Samo čisto slabo. 🙄
Ta igra mi je popolnoma všeč. Slog, interakcije, pulti in predmeti ustvarjajo čudovito izkušnjo. Čeprav ima VELIKO napak. Na primer, ko se ujemajo igralci zelo različne ravni. Prav tako osebno sovražim uporabo zaslona na dotik za strelce, v mnogih primerih je občutek slepeče. Medtem ko ima ta igra nekaj podpore za krmilnik, polovica gumbov nima zemljevida in jih ne morete spremeniti, tako da boste STRELJALI z MOVE STICK. Precej težko kajne? Drugače pa, všeč mi je.
Мрачные легенды 3. Темный город Приключения pwy
Zabavna igra. Uvedba fizike bo naredila bolj zabavno. Potrebuje bolj realistične puške in zvoke. In inkrementalne nadgradnje orožja so prepočasne ... izbrisal sem igro in jo znova namestil. Izgubil sem vse svoje mehanizme in napredek, zato te prisili, da greš skozi vadnico.
Tako sem porabil kar nekaj časa za to igro, opravil mletje, turnirje itd. Na poti sem odklenil nekaj lepega orožja, vendar morate ŠE VEDNO porabiti nerealno količino kreditov in A-kovancev v igro, da jih opremite. Šel sem celo do te mere, da sem kupoval predmete s pravim denarjem, le da to ni bilo dovolj. Precej nesmiselno je vložiti toliko časa v mletje za majhno nagrado ali pa zapraviti še 50 $ samo za uporabo predmeta. To mi uniči to igro.
Zadnjič sem tej igri dal 5 zvezdic, vendar sem jo spremenil v 1 zvezdico. Veste zakaj? Zadnjič, ko sem igral to igro, je bilo zelo zabavno. Potem so igralci p2w vedno uničili mojo ekipo in moja ekipa je bila le NEUPORABNI soigralci in boti. Drugič, vaša posodobitev igre tokrat UNIČI vse. Sistem pilotov naredi igro ZELO nestabilno in sploh ni pošteno za tiste, ki niso plačali te igre in žetona dogodka, ki ga lahko dobite le, če ga plačate. Prosim, popravite to igro, kot smo se imeli takrat.
Tej igri dajem oceno z eno zvezdico, čeprav mi je igra zelo všeč, vendar ima veliko napak, ki jih je treba popraviti na tistem, ki me najbolj jezi, je dejstvo, da se moje nagrade za kovanec ne dodajo se dogaja in zaradi tega sem izgubil več kot 1k kovancev in ni pošteno, še posebej, če upoštevate dejstvo, da so kovanci najpomembnejša valuta v igri
Igral sem samo en mesec in opažam več igre PAY TO WIN. Po 2 tednih igranja se je v bitke postavilo, da si ustreljen in izgubiš bitko, če ne kupiš orožja. Seveda jih lahko zaslužite v približno 3 mesecih brušenja, toda do takrat so izšla nova orožja PTW. Zdaj pa piloti??? Fantje postajate preveč požrešni in boste uničili svojo igro kot drugi. Žalostna stvar je, da bom od razvijalcev dobil splošen odgovor, ker ne berejo ocen, kopirajo in prilepijo odgovor
Tako odlična igra. Žal služba za stranke ne skrbi dovolj, da bi vam pomagala. Skrbijo jih samo za zaslužek, ne pa za zadovoljstvo strank. Zaradi napake, ki sem jo naredil, so v bistvu rekli, v redu.
Rekel bi, da je dobra igra v nastajanju, še posebej, ker po BR in FPS, mehanske igre postajajo bes. Razlog, zakaj ji dajem 4 zvezdice, je, ker vem, kako p2w in nepoštena je ta igra. Vseeno bi rad postavil vprašanje. Ali želite, da je vaše igranje počasno, polno taboriščnikov, ki uporabljajo stojala za Javelin (večinoma z ubijanjem, ki praktično nasprotuje edinemu protikopju, ki ga ima – ostati preblizu njim), ali želite, da je zabavno, krvavo in bolj interaktivno z roke na igranju?
Res zabavna igra... Če se lahko spopadeš s P2W, 6-9 pojavnih oken po vsakem boju, 90 $ samo dogodki za P2W ter mehi in orožje za 70 $. Cene so popolnoma nore in novi dogodki P2W only vam pokažejo, kako zelo jim je mar za svoje igralce. Naslovi AAA ... Celotne igre, prednaročilo dobre izdaje stane 90 $. Niti enega predmeta v mobilni igri. Ta igra bi lahko bila neverjetna.
Ta igra daje prednost plačilu za zmago več kot katera koli druga igra, ki sem jo kdaj igral. Če lahko igrate svobodno, pass ne boste sledili ljudem, ki spuščajo denar.