Post by sandtursabokamp on Feb 23, 2022 14:42:55 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερα πρωτότοκα ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι το μόνο πρόβλημα είναι ότι κατά καιρούς λαμβάνω τυχαίες χρεώσεις?!?!??! Όπως ναι, κατά καιρούς αγοράζω πακέτα, αλλά και έλαβα αυτές τις χρεώσεις τόσο καλές, αλλά την επόμενη μέρα λαμβάνω μια χρέωση που αντικατοπτρίζει το ή είναι περισσότερο από αυτό που είχε αρχικά δηλώσει. Αυτό το παιχνίδι είναι καλό και πάντα επιστρέφω σε αυτό
Ήταν το καλύτερο παιχνίδι. Τώρα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΞΤΕ LOL.
Αυτό το παιχνίδι ήταν η γέννηση του power creep, αν δεν έχετε τους νεότερους ήρωες, δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε την κορυφή του leader board. Και κοστίζει τόσα πολλά υλικά μόνο για να μεγιστοποιήσετε πλήρως έναν χαρακτήρα που θα μπορούσατε να ξοδέψετε 100 $ και να μην επιτύχετε τα μέγιστα στατιστικά. Είναι απλώς λυπηρό γιατί πριν από μερικά χρόνια αυτό το παιχνίδι ήταν απίστευτο και στην πραγματικότητα πιο διασκεδαστικό από το clash of clans, αλλά τώρα μισώ να κάνω κάθε νέο ήρωα να περνάει καλά λόγω της δύναμής μου στο παιχνίδι.
Έγραφε να κάνω αναβάθμιση και να μου δώσει έναν ήρωα αλλά τελικά πρέπει να πληρώσω για πετράδια και μετά σε κλήρο.
Παίζω 5 χρόνια τώρα νομίζω και γίνονται πάρα πολλά, υπάρχουν πάρα πολλά μέρη για αναβάθμιση και δεν λαμβάνετε αρκετούς πόρους τώρα που το σκέφτομαι θα πρέπει να επικεντρωθώ σε ένα διαφορετικό παιχνίδι
Υπερασπίσου το βασίλειό σου, το εχθρικό παιχνίδι σύγκρουσης ήταν παλιά.deffrent modes και challange κ.λπ.
Αρκετά σταθερά απολαυστικό παιχνίδι αλλά σίγουρα επαναλαμβανόμενο και p2w, που δεν είναι πρόβλημα αν μόλις βρεις δουλειά.. αλλά δεν είναι λιγότερο απογοητευτικό να ξεκινάς από την αρχή κάθε χρόνο καθώς έρχεται κάποιος πιο δυνατός από τον ισχυρότερο δράκο του περασμένου έτους έξω.
Δεν το κατέβασα για πολυ μονο 30 δευετρα
Πρώτα από όλα χρεώνετε το παραμικρό,επίσης θα ήθελα να ελένχω τους ήρωές μου και όχι να πηγαίνουν όπου νανάι στη μάχη γιατί διασκορπίζονται και έτσι χάνω ενώ αν τους έλενχα θα μπορούσα να κάνω focus όπου ήθελα....το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ βαρετό και για να κάνεις κάποιο κτήριο αναβάθμισης παίρνει αιώνες
Πολύ διασκεδαστικό και μοιάζει πολύ με το CoC. Αλλά όχι μια ταραχή από όλα όσα πρέπει να κάνετε. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να παίξετε για 20 μέτρα ή 20 ώρες χωρίς να νιώθετε ότι χρειάζεται να παίξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. 5 αστέρια για μένα
Καλό παιχνίδι αλλά αν κάνουν λάθος σε έναν λογαριασμό δεν μπορούν να το διορθώσουν!!
Πόλη Ωραίο
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό ενώ δούλευε ακόμα για κάποιους λόγους σταμάτησε για μένα ...και δεν θα ανοίξει άλλο το παιχνίδι
Τους τελευταίους μήνες πρέπει να πληρώσεις χιλιάδες ευρώ για να βρεις έναν συγκεκριμένο θρυλικό ήρωα. Πρέπει να είσαι πλούσιος για να παίξεις αυτό το παιχνίδι.
Πρέπει να πω ότι έπαιζα για πολύ καιρό ήμουν ελεύθερος να παίξω, αλλά το αργό παιχνίδι είναι δολάριο μετά το δολάριο και όλα πάνε χαμένα αφού ενημερώσουν το παιχνίδι. Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για τους παίκτες f2p για να αποκτήσουν ήρωες και αντικείμενα χωρίς να ξοδέψουν χρήματα Η απληστία σκοτώνει τα παιχνίδια και γίνεται επαναλαμβανόμενο τίποτα δεν είναι φρέσκο οι YouTubers σας κάνουν να ξοδέψετε 100$ για έναν ήρωα που θα είναι αδύναμος asf σε 2-4 εβδομάδες. δεν συνιστώ να παίξετε. F2P: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια πληρωμής για νίκη στην αγορά. Το παιχνίδι δεν έχει κανένα είδος στρατηγικής, η μόνη στρατηγική σε αυτό το παιχνίδι είναι να αποφασίσετε ποια πιστωτική κάρτα θα χρησιμοποιήσετε. Έχει πολλές λειτουργίες παιχνιδιού, αλλά το δωρεάν παιχνίδι δεν μπορεί να παίξει το 95% αυτών. Εφόσον πληρώνετε, μπορείτε να νικήσετε οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού, αλλά δεν σκοτώνονται οι ήρωές σας αμέσως ή απλά τάιμ άουτ. Έχουν τεράστιες ενημερώσεις κάθε μήνα, αλλά το παιχνίδι γίνεται πιο μπαγιάτικο και μπερδεμένο με κάθε ενημέρωση, το Clash of Clans είναι ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό. Παίζω cc για περίπου ένα χρόνο και έως και 600k+μπορεί. Μπορεί να είναι μια αλλά βαριά αμοιβή για να κερδίσετε, αλλά αν έχετε τα χρήματα αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό
Πολύ καλό παιχνίδι Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι λίγο στρατηγικό και μου αρέσουν τα γραφικά, του δίνω μόνο 3 αστέρια επειδή δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τη μάχη, αλλά μου αρέσει η ιστορία και τα γραφικά
το κατέβασα μόνο και μόνο για να πάρω διαμάντια για το free fire τίποτα άλλο πάντως θέλω να μου πείτε αν σας έπιασε το χακ.
Castle Clash: Guild Royale Стратегически ybaj
noob παιχνίδι!!!!!!!
Ουάου
Παλαιότερα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά μετά άρχισαν να κάνουν τα πάντα εξαιρετικά εύκολα και δεν εξισορροπούν ποτέ κανέναν από τους ήρωες, απλώς μένουν για πάντα
Η νέα ενημέρωση είναι κατεστραμμένη. Μόλις χρησιμοποίησα 900 πετράδια στο hereos και δεν πήρα κανένα. Δεν πειράζει. Χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά.
Καλό παιχνίδι
Ka8olou asxhma wraio paixnidi exupnos xeirismos
Απλά φανταστικό
Λατρεύω το παιχνίδι
Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι είναι το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το καταλάβω αν αρρωστήσω απλά πεθάνω συνολικά αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό! Και θα πρέπει να θολώσετε τα σχόλια με τις κακές λέξεις π.χ. είμαι 8 και ξέρω ότι αυτό είναι ένα αντίγραφο του clash of clans, αλλά καλύτερα!
Money pit, Δεν υπάρχει χώρος για ανάπτυξη εκτός και αν ξεσπάσετε μια κάρτα. Πληρώστε για να κερδίσετε. Προτείνω να πάρετε τα δολάρια σας και να τα πετάξετε στον κάδο σκουπιδιών. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην κατεβάζετε τη φόρτωση και να σπαταλάτε τέλεια wifi ή δεδομένα.
Πραγματικά έχουν περιπλέξει τα πάντα, ήταν πολύ καλύτερα τα πρώτα 3 με 3 και μισό χρόνια, ούτε καν συνδέομαι πια και έχω βάλει χρήματα στο παιχνίδι, απλά δεν είναι πια διασκεδαστικό
Ένα πολύ καλό παιχνίδι που δεν έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό idk γιατί απεγκαταστάω ποτέ ένα τόσο όμορφο παιχνίδι όπως αυτό, βαρέθηκα tbh idk γιατί, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και καθώς επέστρεψα ακόμα σε λειτουργία και είναι πολύ διασκεδαστικό, είναι ένα παιχνίδι μεγιστάνων και παιχνίδι μάχης όπως βλέπετε, καθώς χτίζετε τη βάση σας και τα πράγματα σας είναι καταπληκτικό, ευχαριστώ που το κάνετε απολαυστικό 🖤✨🥀
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά από την πρόοδό μου, δεν υπάρχουν αρκετές χρήσεις για το μάνα. Σχεδόν όλα απαιτούν χρυσό
Mobile Legends: Bang Bang Akčné quy
Το Castle Clash είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου μπορείτε να περάσετε από τις τάξεις ενός πολεμιστή και να προσπαθήσετε να φτάσετε στην υψηλότερη ισχύ. Θα περάσετε από δοκιμασίες και αποστολές και θα πρέπει να υπερασπιστείτε τη βάση σας, καθώς επιτίθεται σε άλλους. Υπάρχουν ενημερώσεις και νέοι ήρωες όλη την ώρα και είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι.
Castle Clash: Guild Royale Stratēģiskās spēles bsal
Πάντα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, το μόνο πρόβλημα όμως είναι το γεγονός ότι για να αποκτήσεις έναν αξιοπρεπή επικό ήρωα, πρέπει να πληρώσεις πραγματικά χρήματα αντί να παίξεις απλώς το παιχνίδι. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι είναι μια χαρά.
Κατέβασα το dis για διασταύρωση ζώων και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ.
Castle Clash: Guild Royale Diskarte yvn